Nyheder | Nyheder | 28/09/2016

Ny uddannelse i projektledelse og iværksætteri i Helsingør

Helsingør er en kommune med mange iværksættere. Derfor har CPH Business Academy valgt at lægge to uddannelser, én i projektledelse og én i iværksætteri, i Helsingør. Uddannelsen er målrettet erhvervslivet i Helsingør, og derfor foregår undervisningen efter klokken 17, med opfølgning online, så dem, der arbejder, kan deltage.

Hvert uddannelseskursus giver 10 ECTS point og kan derfor indgå som delelementer i en akademiuddannelse. Fristen for ansøgninger er den 5. oktober, hvor kurset i projektledelse også starter. I alt er der fire undervisningsdage i løbet af fire måneder.

– Vi afholdt et møde for erhvervslivet i Helsingør i foråret, hvor vi fandt ud af, at der var stor interesse og et klart behov for både projektledelse og viden om iværksætteri blandt virksomhederne i Helsingør. Derfor udbyder vi nu disse to fag. Grundet diverse tilskudsordninger kan vi endda tilbyde uddannelsen i projektledelse for 800 kr. og kurset i iværksætteri for 1.000 kr. – begge uddannelser strækker sig fra oktober frem til januar, fortæller René Mørkeberg, der er centerchef hos Copenhagen Business Academy.

Helsingør Kommunes borgmester Benedikte Kiær er meget tilfreds med at kommunens arbejde med at tiltrække nye uddannelsesinstitutioner til kommunen allerede bærer frugt.
– Det er netop den slags uddannelsespartnerskaber, vi gerne vil se flere af i Helsingør Kommune. Fordelen ved sådanne samarbejder er, at vi hurtigt kan opfylde de behov erhvervsliv har inden for efteruddannelse. Vi er også meget glade for, at kurserne retter sig mod iværksætteri og projektledelse, da vi har rigtig mange, der enten har, eller vil etablere ny virksomhed i kommunen.

Kurset i projektledelse handler om at give deltagerne de rette kompetencer til at kunne lede et mindre eller mellemstort projekt. Kurset i iværksætteri retter sig mod de mennesker, der har en forretningsidé og vil starte egen virksomhed, eller som allerede har en virksomhed men har brug for sparring for at kunne vokse.

Ud over samarbejdet med kommunen indgår Erhvervsskolen Nordsjælland også i samarbejdet og lægger lokaler til afholdelsen. Undervisningen foregår på Rasmus Knudsens Vej 9 i Helsingør.

Om CPH Business Academy
CPH Business Academy er Danmarks største erhvervsakademi og tilbyder både danske og internationale videregående uddannelser inden for: Salg og Markedsføring, Service og Oplevelse, Økonomi og Finans, IT og Multimedie, Innovation og Entreprenørskab, Ledelse og Kommunikation samt Laboratorie og Miljø på deres afdelinger i København, Hillerød og Lyngby. Derudover tilbydes kurser i Helsingør og på Bornholm. CPH Business Academy har ca. 5.200 fuldtidsstuderende, 7.200 deltidsstuderende og 380 medarbejdere.

Få mere at vide om begge kurser på:
https://www.cphbusiness.dk/videreuddannelse/akademiuddannelser/innovation-produkt-og-produktion/projektledelse/#tilmelding

https://www.cphbusiness.dk/videreuddannelse/akademiuddannelser/innovation-produkt-og-produktion/ivaerksaetteri-i-praksis/#tilmelding

For yderligere spørgsmål kontakt venligst:
CPH Business Academy: René Mørkeberg 3615 4586, rem@cphbusiness.dk

Helsingør Kommune: Ronald Jamborg Hansen 2531 2372, rha11@helsingor.dk

Tilbage til nyheder